Kennel Ascani

Nyhed!!!!  Ascani’s 14. kuld er født den 29.03.2024. Se under Aktuelle kuld.

Hvem er Kennel Ascani?

Lidt historik:

Kennel Ascani har efterhånden eksisteret i 35 år, det blev registreret den 16. juli 1989, men vi har i et mindre omfang (kun én avlstæve ad gangen) opdrættet hvalpe i mere end 35 år. Kennel Ascani har altid søgt at avle ud fra en målsætning om at fremme brugsegenskaber samt psykisk og fysisk sundhed.
Som alle, der kender lidt hertil ved, så er det en meget vanskelig opgave, som kræver tid, indsigt og et stort engagement. Da vi så, i en årrække, ikke havde den fornødne tid valgte vi at lade Kennel Ascani “hvile” indtil videre. Det betyder ikke, at vi aldrig har haft hvalpe. Vi valgte i stedet  at “lease” vores avlstæve ud til en opdrætter, der gerne vil benytte sig af vores tæve. Vores sidste avlstæve Satoris Halla har således lavet 5 kuld hvalpe i kennel Satoris navn. Men tæven fødte selvfølgelig hjemme hos os, for hvalpenes prægning er jo det vi elsker mest!
Efter en længere pause troede vi, at vi skulle til at avle igen. Vi havde endelig fået os en herlig driftsstærk tæve med en super HD indeks. Desværre fødte hun et kuld dødfødte hvalpe og blev efterfølgende steriliseret. 

Men nu er kennel Ascani aktiv igen! Pat’s nye tæve, Kochen’s Tidda er avlskåret og kan indgå i kennelen som avlstæve.

Klik her for at se hvordan det er at være en Ascani hvalp hos os og hvad du og vi kan forvente af hinanden. Når du køber en hvalp hos os

Ascani resultater:

Ascani’s Canis: Danmarks Mester IPO3 1994 (lige som sin far) og deltager ved FCI IPO3 VM samme år.

Ascani’s Falcon : Årets politihund 1996       

Ascani’s Gamin: 4 gange deltager ved DM. Far til Jabina Querry, som blev nr. 10 til WUSV VM i Holland 2004 og nr. 2 til WUSV VM i Frankrig 2005!