Hvem er vi?

Per Svoldgaard Nielsen: Pensioneret folkeskolelærer, brugsprøvedommer, instruktør og hundefører (af og til).

I mit civile liv var jeg lærer.  Jeg underviste mest i matematik og diverse andre naturfag. I de senere år har jeg ved siden af mit arbejde læst psykologi og har afsluttet en “Pædagogisk Diplomuddannelse” i psykologi (~ en bachelorgrad – BA).

Den 01.04.2010 skiftede jeg job og blev ansat på Thy-Mors HF og VUC som AVU og FVU lærer i IT, naturfag og matematik. Her arbejdede jeg frem til jeg begyndte min pensionisttilværelse d. 01.09.2021.

I min fritid “går jeg i hundene”. Jeg har i en årrække fungeret som autoriseret instruktør for Schæferhundeklubben og har holdt en del kurser i beskyttelsesarbejde og i hundepsykologi. Der foruden er jeg brugsprøvedommer.

Du kan kontakte mig på: +45 21244636 

 

Pat Funnell: Pensioneret folkeskolelærer og lærer på VUC, hundemassør, konkurrence-freak, instruktør

I mit civile liv var jeg lærer. Jeg underviste i folkeskolen i 32 år og var klasselærer og underviste i dansk, engelsk, matematik, musik, kristendom biologi og drama.

Den 01.01.2010 skiftede jeg job og blev ansat på Thy-Mors HF og VUC som AVU lærer i engelsk og matematik. Jeg gik på efterløn i september 2013 efter den famøse lockout af lærerne i april. Nu nyder jeg tilværelsen som pensionist!

Jeg er også uddannet som  hundemassør, men bruger kun mine evner på vores egne hunde nu!

Jeg har altid brugt min fritid i hundeverdenen, en sand hundefanatiker. Jeg træner/uddanner schæferhunde, deltager i prøver og konkurrencer nationalt såvel som internationalt, og jeg har holdt kurser i hundepsykologi, hvalpetræning, sporarbejdet og lydighedsarbejde over hele landet – til tider også i udlandet.

Det er blevet til mange konkurrencer og mange DMer både i DKK og SCH regi. I 1989 blev jeg Danmarksmester til DKK DM og det gave en plads på EM holdet i Schweiz. I 2001 blev jeg vice Danmarksmester, igen til DKK’s DM, og fik igen en plads på VM holdet i Slovenien. Mit livsønske blev opfyldt, da jeg opnåede en plads på SCH VM holdet i 2004 i Holland. 

Du kan kontakte mig på: +45 29264665 

 

Bjarne: Det tredje medlem af vores familie er vores søn Bjarne. Han tog en store del i socialiseringen af vores hvalpe, da han boede hjemme.

Han er nu 43 år gammel og bor hos sin kone og tre børn. Han blev uddannet på KAU (Karakteranimatoruddannelsen) i Viborg.

De af jer, der kan huske Bjarne, har sikkert set mange af hans tegninger. Tag et kik på hans hjemmeside. Tegnebjarne.dk  Han kan også besøges på hans Facebook profil: Tegnebjarne

Bestillinger på tegninger, logos m.m. modtages gerne.